Aanmelden voor deze school
Button info avonden en profielkeuzedagen

Verlof voor een bezoek aan de tandarts, huisarts, orthodontist, specialist of psycholoog etc.
Dit kan telefonisch door een ouder/verzorger bij de administratie voorafgaand aan de afspraak. Of door de leerling zelf voorafgaand aan de afspraak bij de meldkamer waarbij een afsprakenkaart én een briefje van één van de ouders/verzorgers verplicht is.

Verlof voor theorie- of praktijkexamen scooter/auto
Dit kan telefonisch door een ouder/verzorger bij de administratie voorafgaand aan het examen. Of door de leerling zelf voordat het examen plaatsvindt bij de meldkamer waarbij een afschrift van de uitnodiging met daarop de datum en tijd verplicht is. Belangrijk om te weten is dat er voor een examen maximaal 3 uur verlof wordt toegekend. Er wordt geen verlof gegeven voor extra lessen voorafgaand aan het examen.

Bijzonder verlof of verlof voor bruiloft, crematie of begrafenis
Dit kan persoonlijk door de leerling bij de teamleider mét een schriftelijk verzoek van een ouder/verzorger. Voor een dag verlof voor bruiloft, crematie of begrafenis kan dit ook telefonisch door een ouder/verzorger bij de administratie aangevraagd worden.

Verlof voor studievoorlichtingen en open dagen HBO of universiteit
Dit kan persoonlijk door de leerling bij de decanenassistente aangevraagd worden bij voorkeur één week voorafgaand aan de voorlichting of de open dag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mevrouw Geertman is aanwezig op maandag en dinsdag (09.00-13.00 uur) en donderdag (09.00-16.00 uur). 

Luxeverlof
Scholen kunnen geen toestemming verlenen voor luxeverlof. Extra verlof bij bijzondere omstandigheden kan worden aangevraagd bij de teamleider van de leerling (klik hier voor aanvraagformulier bijzonder verlof). Waar het gaat om een verlof van meer dan 10 dagen behandelt de leerplichtambtenaar uw aanvraag, zie hiervoor deze informatie

Als ouders/leerlingen zonder toestemming toch in de aangevraagde periode bijvoorbeeld op reis gaan, overtreden zij de leerplichtwet. De school is dan verplicht om aangifte te doen bij de leerplichtambtenaar.