Wij vernamen dat Iddink Learning Materials BV is op donderdag 11 april getroffen door een cyberaanval. Iddink was tot schooljaar 2022-2023 voor onze school de leverancier van schoolboeken, (digitaal) leermateriaal en schoolspullen. Inmiddels zijn leerlingen en hun ouders/verzorgers die in schooljaar 2022-2023 en nog steeds op een Carmelschool zitten, geïnformeerd door hun school over deze cyberaanval.

De informatie had natuurlijk niet in verkeerde handen mogen komen. Iddink werkt hard aan het oplossen van het probleem en om te achterhalen welke informatie is verkregen. We hopen en verwachten dat dit geen negatieve gevolgen hoeft te hebben. Op de website van Iddink staat het laatste nieuws en er volgt een overzicht met Veelgestelde Vragen.

Omdat er onbedoeld persoonlijke informatie terecht is gekomen bij personen die deze informatie niet mochten krijgen, heeft Stichting Carmelcollege een melding gedaan van dit datalek bij de privacytoezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Beste ouder(s)/verzorger(s) van 4 havo/4 vwo/5vwo,

Komt u de ouderraad van het Vlier versterken?

Ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar 2024/2025, doen we een oproep aan betrokken en enthousiaste ouders om deel uit te maken van de ouderraad van het Vlier. De ouderraad speelt een actieve rol bij schoolactiviteiten. We bevorderen een positieve relatie tussen ouders, leraren en leerlingen en dragen bij aan het welzijn van leerlingen op school.

Lees meer …

Alle medewerkers en leerlingen hebben sinds 8 januari 2024 een verkort mailadres; …@ehl.nl.

Dat scheelt (mis)typen en tijd, want …@ettyhillesumlyceum.nl was best lang.

Lees meer …

Social media

Laad meer