openhuis het vlier

Informatie voor leerlingen en hun ouder(s) en/of verzorger(s) van het Etty Hillesum Lyceum locatie Het Vlier te Deventer in een oogopslag. Samengebundeld in een overzichtelijke app, die altijd en overal te raadplegen is voor bijvoorbeeld de meest actuele informatie wat betreft uitval, mededelingen, jaarplanning etc.

De app "EHL - Het Vlier" is te downloaden voor zowel apple als android toestellen.

Er start weer een C1 Advanced cursus voor 4 vwo leerlingen vanaf eind januari. Ouderavond gemist? No worries! Alles wat u wilt weten en het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Folder Cambridge

Inschrijfformulier CAE

Wij wensen alle leerlingen een fijne kerstvakantie! Hele fijne kerstdagen en een fijne jaarwisseling!

Het Vlier onderzoekt de mogelijkheid om een leerlingenteam te formeren dat deel gaat nemen aan de Shell Eco Marathon. Een team van enthousiaste docenten én leerlingen is op onderzoek gegaan in Rotterdam.  Klik op lees meer voor het filmpje.

Afgelopen zaterdag (7 december 2019) was de Nationale Geschiedenis Quiz voor scholieren in Zaltbommel. De twee teams van het Vlier zijn allebei gedeeld 6e geworden van de in totaal 28 teams! 

De leerlingen die meededen waren Jonas Groenendijk, Meike Bakkeren, Berend Dirken en Daniëlle van Keulen. Proficiat met het behalen van de 6e plaats!

Vanaf begin november worden er, bij voldoende aanmeldingen, weer cursussen Spaans verzorgd op het Vlier, te weten:

Donderdag 5 december – Sint en roetveegpieten zijn op de Etty scholen gesignaleerd! In aula’s, lokalen en gangen laten zij zich horen, zien en ‘voelen’. Ja voelen ook, want pepernoten worden rondgestrooid.