Aanmelden voor deze school
Button info avonden en profielkeuzedagen

Begin november start er weer een beginnerscursus Spaans op het Vlier, deze is toegankelijk voor alle leerlingen van het Vlier, die willen kennismaken met deze mooie en belangrijke taal!

 

De lessen starten op donderdag 3 november en worden ook dit jaar gegeven door mevr. drs. Annette Eising-Delmaar, 1e graads docente Spaans. De lessen vinden plaats tijdens het K-uur op donderdag het 2e uur, alle HAVO- en VWO-leerlingen van het Vlier die hierin geïnteresseerd zijn kunnen zich inschrijven. Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat met de behaalde resultaten op A2-niveau, hetgeen nuttig kan zijn voor bepaalde vervolgopleidingen.

Het betreft 12 lesuren, verspreid over 12 verschillende lesweken in de maanden november tot mei. De kosten bedragen 80 euro voor 12 lessen, inclusief lesmateriaal. Er zijn geen proeflessen, maar deelnemers mogen uiterlijk na 3 gevolgde lessen zich nog bedenken, zij ontvangen het bedrag voor de niet bijgewoonde lesuren dan terug.

Aanmelden kan bij de docente: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  U kunt haar ook benaderen voor vragen en verdere informatie.

 

spaans 2