Pak je kans! Op Het Vlier barst het van de talenten op allerlei gebieden. Iedereen moet zijn talenten kunnen ontplooien, binnen én buiten de school. Allerlei programma’s bieden die mogelijkheid.

Voor ondernemende leerlingen die graag initiatief tonen, is op Het Vlier van alles mogelijk. Of je nu geweldig kunt sporten of dansen of helemaal uit je dak gaat van acteren of muziek maken. Het Vlier biedt je de kans om ook die talenten te ontwikkelen naast alle schoolse verplichtingen.

Voor leerlingen die wat meer kunnen of willen dan het gewone schoolprogramma, barst het van de mogelijkheden. Deels in de keuzetijd bieden docenten én gastdocenten verschillende modules aan. Je leert beleggen, kunt in verschillende debatvormen je spreekvaardigheid sterk verbeteren, natuurwetenschappelijke modules volgen, yoga of mindfulness volgen of een vreemde taal leren.

Het partnerschap met Saxion hogeschool en UTwente opent de poort naar vele masterclasses of een honourstraject in het pre-university programma. Als je je vleugels buiten Nederland uit wilt slaan, kun je deelnemen aan het internationaliseringsprogramma. Vakgebonden reizen en uitwisselingen leiden tot unieke ervaringen in andere culturen. Prachtige kansen voor leerlingen die de extra uitdaging zoeken. Kom in de benen en doe mee!!