open huis het vlier
Woord van de week : vestibule #woordvandeweek #ettyhillesumlyceum
Woord van de week: planchet #woordvandeweek #ettyhillesumlyceum #hetvlier
Leerlingen 5havo, 5vwo en 6vwo: meld je gratis aan voor de StudiekeuzeLab Voorlichtingsweek van 16 t/m 21 november! Een week vol gratis webinars over studiekeuze, opleidingen en 1-op-1 studiekeuze-coaching.
Zie Itslearning voor meer info. Interesse? Ga naar www.voorlichtingsweek.nl. lees meer
Woord van de week: corpulent #woordvandeweek #ettyhillesumlyceum
Deze week is het de Week van Respect.
De kern van de Week van Respect gaat om het delen van je persoonlijke verhaal, contact maken en de dialoog aan durven gaan. Jongeren zijn de generatie van de toekomst. Wat zij lees meer
Woord van de week: Façade
#woordvandeweek
Woord van de week: Vice Versa
Vanaf vandaag is het dragen van een mondkapje 😷 verplicht op elke locatie van het EHL.
Leden van de ouderraad hebben samen met enkele collega’s van de school vanmorgen mondkapjes uitgedeeld aan de leerlingen bij de ingang van de school.
lees meer
Supermarktbezoek door leerlingen
Nu het besmettingsrisico toeneemt krijgen we steeds meer vragen van mensen uit de wijk die zich niet veilig voelen in de supermarkt, omdat leerlingen in groepen van 8 of 9 met ieder een eigen winkelwagentje naar binnen lees meer
Mondkapjes
Vanaf maandag 5 oktober geldt voor alle locaties van het Etty Hillesum Lyceum het dringende advies aan leerlingen en onderwijspersoneel om een mondkapje te dragen in de pauzes en bij het wisselen van de lessen. Wij volgen daarmee het lees meer
Woord van de week: Banier
Steun ons project!!!!
Twee nieuwe acties voor #ettygoesuganda.
Reminder: vanmiddag (donderdag 1 oktober) 17:00 uur start de inschrijving voor het PWS 5 havo. Schrijf je in voor maandag 5 oktober 12:00 uur.
Woord van de week: karpet #woordvandeweek #ettyhillesumlyceum
Woord van de week : remise #woordvandeweek #ettyhillesumlyceum
Leerlingen 5havo, 5vwo en 6vwo: meld je gratis aan voor de StudiekeuzeLab Voorlichtingsweek van 21 t/m 26 september! Zie Itslearning en je schoolmail voor meer info. Interesse? Ga naar www.voorlichtingsweek.nl.
Was jij afwezig tijdens het moment dat het schoolpasje werd uitgedeeld in de klas? Haal deze dan op bij de receptie (hier worden overgebleven/gevonden schoolpasjes heen gebracht).
Woord van de week: Clou

Laad meer