Open Huis Het Vlier | vrijdag 4 maart 18:00 - 20:30
Aanmelden voor deze school

Overweeg jij om naar Het Vlier over te stappen?

Wij organiseren tussen 6 december en 17 februari 2022 voor jou en je ouders informatieavonden en profielkeuzedagen.

Noteer de juiste datum vast in je agenda!

Wat live of online kan, hangt af van de coronamaatregelen. Houd hiervoor de site in de gaten.


info 1feb hetvlier

De informatieavond voor ouders van De Boerhaave en andere scholen van 1 februari is geannuleerd. Leerlingen en ouders van De Boerhaave ontvangen via hun decaan een speciale voorlichtingsfilm over de profielkeuze. Als je op een niet-EHL school zit en jij en je ouders hebben belangstelling voor Het Vlier en de overstap naar 4 havo of 4 vwo, dan ontvang je binnenkort een mail met een speciale voorlichtingsfilm van je eigen decaan. Wanneer je half februari nog geen bericht hebt gehad, stuur dan een mail naar decanaathetvlier@ettyhillesumlyceum.nl. Dan sturen wij jou de link naar de voorlichtingsfilm.


profiel 16 feb vlier

Op deze profielkeuzedag lopen 3 havo en 4 mavo leerlingen uit diverse scholen een dag mee op Het Vlier. Je krijgt informatie over de vakken die je kunt kiezen in 4 havo. Voor deze dag meld je je tijdig aan bij je eigen decaan. Als de coronamaatregelen dit tegen die tijd onmogelijk maken, informeren we je tijdig. Houd hiervoor deze website in de gaten.


profiel 17 feb het vlier

Op deze profielkeuzedag lopen 3 vwo leerlingen uit diverse scholen een dag mee op Het Vlier. Je krijgt informatie over de vakken die je kunt kiezen in 4 vwo. Voor deze dag meld je je tijdig aan bij je eigen decaan. Als de coronamaatregelen dit tegen die tijd onmogelijk maken, informeren we je tijdig. Houd hiervoor deze website in de gaten.


het vlier openhuis 4mrt

Voor iedereen die onze school in optima forma bezoeken en zien wil, is dit een mooie gelegenheid. Voor nieuwe leerlingen, ouders, buren, kennissen, familie. Of je nu van de mavo, het havo of het vwo komt, je bent welkom! Naast alle faciliteiten en lokalen kun je in de aula ook het Etty Hillesum Lyceum schoolorkest zien. En horen! Als het ‘gewoon live’ kan, is dit vooral een avond om rustig van alles te bekijken en te weten te komen. Er zijn leerlingen genoeg die graag uit eigen ervaring een en ander vertellen en willen laten zien.